Passiv inkomst

Vad är en passiv inkomst?

 

En passiv inkomst är en inkomstkälla som genererar en intäkt utan aktivt arbete. T.ex. Hemsidor med annonser. Avkastning på värdepapper eller aktieinnehav.  

Hur skaffar jag mig en passiv inkomst?

Det absolut enklaste sättet är att börja blogga, t.ex. om din väg till att bli ekonomiskt oberoende. Du kan skriva om dina metoder och tillvägagångssätt, om dagens resultat eller om hur framtiden är planerad. Kom ihåg att du kan blogga helt anonymt, du behöver inte ange vem du är.

 

 

Börja blogga

Visst, tonårstjejerna som skriver om sitt liv på sin blogg varje dag är inte överdrivet uppskattade, men dem har upptäckt hur lätt det är att skaffa sig en passiv inkomst. 

Att blogga tar några minuter per dag, och har du en relativt unik infallsvinkel så finns det många besökare att locka in. Väljer du att använda ett tema på din blogg, t.ex. privatekonomi, så är det dessutom lätt att hitta reklam och annonser som faktist blir nyttiga för dina besökare.

Är du tillexempel inne på en hemsida om bilar lär du upptäcka att annonserna handlar om just det. På den här hemsidan, som handlar om att bli ekonomiskt oberoende, finns det nästan uteslutande reklam som handlar om att spara pengar eller att öka sina inkomster.

 

Att ha reklamintäkter på 10kr per dag kräver inte alltför mycket arbete och skapar en väldigt fin passiv inkomst (10×365=3650kr/år).

Och desto större din blogg blir, desto mer växer den utav sig självt, även om du fortfarande ska försöka att alltid ha färskt innehåll.

 

Att starta en blogg tar några minuter, och är gratis.

Använd den här länken för att skapa en sökmotoroptimerad hemsida som är otroligt enkel att administrera och underhålla, hemsidan är HELT GRATIS och om du använder länken får du dessutom två veckors gratis premium, vilket gör att du kommer att ranka mycket bättre i Google och få fler organiska besökare.

 

1. Registrera din hemsida och ställ in den, detta tar ungefär 20 minuter tack vare att admin-panelen är så lättanvänd!

2. Läs vår Affiliate-guide för att hitta ett affiliate-nätverk som passar dig och din blogg

3. Hitta dem annonserna som passar din blogg bäst, och klistra in koden på din blogg.

4. Börja skriv, skriv gärna 2-3 inlägg direkt, så att bloggen inte känns “tom”

5. Skriv så många inlägg du kan, men minst ett per dag (inläggen behöver inte vara långa) för att få besökare som kommer tillbaka varje dag.

 

Följer du punkterna, och har bra kvalitet på dina inlägg, samt väljer rätt annonser från ditt affiliate-nätverk så kan 10kr per dag vara räknat i underkant…

Är det så att du vill ha en proffsigare hemsida som rankar bättre i sökmotorer och får mer besökare kan du använda dig av en mediabyrå

Länkar

 

Tack vare den här hemsidan har jag en passiv inkomst varje månad. Jag använder N.nu och kan rekommendera det till vem som helst, det är så enkelt att sköta! Domän kan du köpa från Loopia så slipper du betala för webbhotell! 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)